Klanten beoordelen ons met 

4.3/5 op Google (479 reviews)

Pastel Shampoo Ice-Blond

Hydrateert en verzorgt natuurlijk blond of gekleurd blond haar. Om een gele gloed uit het haar te verwijderen.

Meer informatie over Pastel Shampoo Ice-Blond

Alcina | Pastel Shampoo Ice-Blond | 150 ML – 500 ML


Wat is Alcina Pastel Conditioner Ice Blond?

Alcina Pastel Shampoo Ice Blond is een verzorgende shampoo die speciaal is ontwikkeld voor koel blond haar. Deze shampoo is ideaal voor mensen met blond haar die een koele, asachtige tint willen behouden of versterken. Het helpt om ongewenste gele tonen te neutraliseren en het haar een stralende glans te geven. Alcina Pastel Shampoo Ice Blond zorgt voor optimale verzorging en verfrissing van je blonde lokken.

Voordelen van Alcina Pastel Conditioner Ice Blond

1. Neutraliseert gele tonen

Een van de belangrijkste voordelen van Alcina Pastel Shampoo Ice Blond is dat het gele tonen in het blonde haar neutraliseert. De shampoo bevat paarse pigmenten die ongewenste geeltinten tegenwerken en je haar een koele, asachtige uitstraling geven. Hierdoor behoud je een frisse en levendige haarkleur.

2. Hydrateert en verzorgt het haar

Alcina Pastel Shampoo Ice Blond is verrijkt met voedende ingrediënten die je haar diep hydrateren en verzorgen. Het helpt bij het herstellen van de natuurlijke glans en zachtheid van je haar. Regelmatig gebruik van deze shampoo zorgt voor gezond, gehydrateerd haar dat er stralend uitziet.

3. Verlengt de haarkleur

Deze shampoo helpt ook om de haarkleur langer te behouden. Door de gele tonen te neutraliseren, voorkomt Alcina Pastel Shampoo Ice Blond vervaging en verandering van je blonde haarkleur. Het helpt je om langer te genieten van je prachtige koele blonde lokken.

Gebruiksaanwijzing van Alcina Pastel Shampoo Ice Blond

Het gebruik van Alcina Pastel Shampoo Ice Blond is eenvoudig en effectief. Volg deze stappen voor het beste resultaat:

  1. Breng een kleine hoeveelheid Alcina Pastel Shampoo Ice Blond aan op de hoofdhuid
  2. Verdeel de shampoo gelijkmatig op de hoofdhuid en masseer het in
  3. Laat de shampoo enkele seconden intrekken om de paarse pigmenten hun werk te laten doen.
  4. Spoel je haar grondig uit met water.
  5. Voor optimaal resultaat gebruik je onze conditioner na de shampoo

Wat maakt Alcina Pastel Shampoo Ice Blond uniek?

Alcina Pastel Shampoo Ice Blond onderscheidt zich van andere shampoos door zijn unieke eigenschappen en formule. Hier zijn enkele kenmerken die deze shampoo zo bijzonder maken:

  • Speciaal ontwikkeld voor koel blond haar: Deze shampoo is speciaal geformuleerd om de behoeften van koel blond haar aan te pakken. Het helpt om de gewenste koele haartint te behouden en te versterken.
  • Verrijkt met paarse pigmenten: Alcina Pastel Shampoo Ice Blond bevat paarse pigmenten die gele tonen neutraliseren en het haar een koele glans geven. Deze pigmenten zorgen voor een frisse, asachtige uitstraling van het blonde haar.
  • Diepe hydratatie en verzorging: De shampoo is verrijkt met voedende ingrediënten die diep hydrateren en het haar verzorgen. Het herstelt de natuurlijke glans en zachtheid van het haar, waardoor het er gezond en stralend uitziet.

Alcina Pastel Shampoo Ice Blond is de perfecte verzorgingsoplossing voor koel blond haar. Met zijn vermogen om gele tonen te neutraliseren en het haar te hydrateren, zorgt deze shampoo voor een stralende haarkleur en gezond uitziend haar. Voeg Alcina Pastel Shampoo Ice Blond toe aan je haarverzorgingsroutine en geniet van een prachtige, koele haartint die de show steelt!

Kunnen wij je helpen met het maken van een keuze?
Onze haarstylisten geven je graag persoonlijk advies!

Intakegesprek