Specialist in haarwerken

Je haar verliezen is heftig en kan verschillende oorzaken hebben. Natuurlijke haaruitval, tijdens of na een chemokuur, maar ook Alopecia (pleksgewijze kaalheid) kan leiden tot volledige kaalheid. Dit kan je zelfvertrouwen flink schaden. Wij willen mannen en vrouwen graag helpen in zo’n moeilijke periode: een stukje verlichting en begeleiding bieden in deze emotionele gebeurtenis.

Haarwerken 1

Onze werkwijze

Onze gekwalificeerde en erkende professionals luisteren tijdens een (kosteloze) intake graag naar jouw wensen om samen te zoeken naar de best werkende oplossing voor jou. In een speciaal daarvoor ingerichte fijne ruimte aan de Stationsweg, nemen we de tijd om je vragen te beantwoorden en uitleg te geven over onze werkwijze. Tijdens dit gesprek meten we maten op zodat we alvast een aantal producten kunnen bestellen bij onze leveranciers.

In een volgende afspraak kunnen deze producten gepast worden, geven we uitleg, helpen we mee bij een eerste wasbeurt van het haarwerk en adviseren we over de juiste verzorgingsproducten. Is het nog niet helemaal zeker dat er haarverlies gaat optreden? Wij kunnen het haarwerk kosteloos reserveren voor een bepaalde periode. We nemen graag een klein stukje zorg uit handen!

Sublieme haarwerken

Haaraanvullingen, een haarstukje, (onzichtbare) haarwerken, synthetische pruiken of pruiken van echt haar voor mannen en vrouwen. Kapsalon Subliem is een specialist in haarwerken en wij staan ook op de moeilijke momenten voor onze klanten klaar!

Verzekering en vergoeding

Haarwerken worden vanuit alle basisverzekeringen vergoed voor een bepaald bedrag. Wij zijn door verzekeraars gecontracteerd en kunnen jou helpen uitzoeken hoe je verzekerd bent en dragen zorg voor de afwikkeling van de declaraties bij de zorgverzekeraar (mits er een medische verklaring aanwezig is).

Alie.

Intakegesprek

Intakegesprek