Klanten beoordelen ons met 

4.3/5 op Google (479 reviews)

FOLLIGEN shampoo

Shampoo bij haaruitval en dunner wordend haar i.c.m. fijn tot normaal haar en hoofdhuid.

 17,60

Op voorraad

Meer informatie over FOLLIGEN shampoo

Mediceuticals | Haaruitval en dunner wordend haar bij vrouwen | FOLLIGEN
Shampoo bij haaruitval en dunner wordend haar

  • Ontworpen voor vrouwen met fijn tot normaal haar.
  • Dit unieke product is doordrenkt met een speciale formule die niet alleen de hoofdhuid reinigt, maar ook diep doordringt in de haarzakjes.
  • Het bevordert een gezonde haargroei door het verminderen van overmatig haarverlies en dunner wordend haar.
  • stimuleert de aanmaak van nieuwe haargroei.
  • Met een focus op het verbeteren van de doorbloeding van de hoofdhuid voor een optimale opname van voedingsstoffen, blijven de haarzakjes in topconditie voor een weelderige haargroei met een natuurlijke glans.
  • Deze SLS & SLES-vrije formule is niet alleen vriendelijk voor je haar, maar ook veilig voor gebruik tijdens zwangerschap.

Geniet met een gerust hart van gezond en stralend haar!

Gebruiksaanwijzing: 

Breng Folligen shampoo royaal aan op vochtig haar en masseer zachtjes in op de hoofdhuid, laat het gedurende 2 à 3 minuten zijn werk doen en spoel grondig uit. Voor een optimale verzorging, combineer indien gewenst met onze Vitatin conditioner. Voor effectieve behandeling van overmatig haaruitval of dunner wordend haar, raden we aan om Folligen shampoo altijd te gebruiken in combinatie met Cellagen. Gedurende de eerste 14 dagen van behandeling, adviseren wij dagelijks gebruik van de shampoo en conditioner. Na deze aanvangsperiode kunt u uw routine aanpassen naar minimaal 3 keer per week. Blijf Cellagen tweemaal daags gebruiken voor een optimaal resultaat. Met deze aanpak bieden wij een unieke behandeling die specifiek gericht is op het verminderen van haaruitval en het bevorderen van een gezonde haargroei, terwijl het haar zijn natuurlijke vitaliteit behoudt.

Kunnen wij je helpen met het maken van een keuze?
Onze haarstylisten geven je graag persoonlijk advies!

Intakegesprek