Over ons 1

HET TEAM VAN KAPSALON SUBLIEM

“Waar iedereen de mooiste versie van zichzelf mag zijn”

Wanneer je een van onze salons binnenstapt voel je de dynamiek: het team werkt in harmonie en ze zijn open en eerlijk naar elkaar. Collega’s vullen elkaar aan en waarderen en respecteren elkaar. Klanten voelen zich daardoor welkom bij Subliem.

Over ons 2

JANNIE VAN KAPSALON SUBLIEM

Als jong meisje wilde ik al kapster worden mét een eigen salon. Mensen mooi maken en creatief bezig zijn, dat trekt me nog steeds. Evenals het samenzijn met mensen. Als kapster heb ik op meerdere plekken ervaring opgedaan om te kijken hoe ik het zelf wilde aanpakken met een eigen salon.

Over ons 2

Op 26 mei 2001 startte ik op de Keppelstraat 3 met Kapsalon Subliem. Twee jaar later verhuisden we naar een eigen pand op de Keppelstraat 25. Kapsalon Subliem bleef groeien, ook tijdens de negen jaar waarin ik met mijn gezin in Oostenrijk woonde. Elke zes weken bezocht ik de salon voor de binding met het team. De overname van Alex Coiffures inclusief vier goede werknemers in januari 2018, kwam precies op het juiste moment: we konden nog meer klanten die sublieme ervaring meegeven!

Na de remigratie was er ruimte voor een nieuwe uitdaging en kwam de overname van de kapsalons van La Coupe op ons pad. Het is een enorme verrijking dat we ons concept en manier van werken nu ook in Damwâld en Hurdegaryp kunnen doorgeven. Als geboren Damwâldster is het voor mij persoonlijk fijn dat ik weer terug ben op deze plek.

Mijn passie is: zorgen dat de juiste mensen -met een goed gevoel- op de juiste plek staan. Met ons zelfsturende team met veel verantwoordelijkheidsgevoel is dat een prachtige uitdaging. Zij zijn het gezicht van Subliem en zij doen hun uiterste best voor die sublieme ervaring van onze klanten!

Jannie

Intakegesprek