Klanten beoordelen ons met 

4.3/5 op Google (479 reviews)

SCALP TREATMENT KIT | DRY SCALP

3-stappenprogramma, ontworpen om effectief om te gaan met een droge hoofdhuid en droog haar.

 62,95

Op voorraad

Meer informatie over SCALP TREATMENT KIT | DRY SCALP

Mediceuticals | Scalp Treatment Kit | Dry Scalp

Therarx 250ML- X-Derma 250ML -Therapeutic 250ML

  • Speciaal ontwikkeld om effectief om te gaan met een droge, schilferige of schrale hoofdhuid, en tegelijkertijd droog haar te behandelen.
  • Focus op het verminderen van overtollige celproductie op de hoofdhuid en het verwijderen van opgebouwde dode huidcellen, herstelt de natuurlijke balans van uw hoofdhuid.
  • Door de kalmerende en hydraterende eigenschappen goed voor zowel haar als hoofdhuid.
  • Verrijkt met de voedende kracht van Aloë Vera, dit heeft een verzachtend effect en draagt bij aan het verminderen van irritatie en het herstel van een gezonde uitstraling.
  • Door het in balans brengen van de zuurgraad (pH-waarde) van de hoofdhuid, optimaliseert onze formule de werking ervan, wat resulteert in een verbeterde algehele conditie van uw hoofdhuid en haar.
  • Geschikt  voor zelfs de meest gevoelige huidtypes, bovendien is onze formule vrij van SLS & SLES, waardoor het.

Ontdek het verschil met onze unieke aanpak voor een gezonde en stralende hoofdhuid.


 

Gebruiksaanwijzing:

Stap 1: Behandeling met Therarx

Breng Therarx gelijkmatig aan op de (droge) hoofdhuid of op specifieke probleemgebieden, zonder water toe te voegen. Laat het 1 à 2 minuten inwerken om de huid te verzachten en voor te bereiden op de volgende stap.

Stap 2: Reiniging met X-Derma shampoo

Maak het haar vochtig en masseer X-Derma shampoo zachtjes in op de hoofdhuid. Laat het 2 à 3 minuten inwerken (langer indien gewenst) voordat u grondig uitspoelt. Indien nodig, herhaal deze stap voor een grondige reiniging.

Stap 3: Voeding met Therapeutic conditioner

Breng Therapeutic conditioner aan op de hoofdhuid en het haar. Laat het 2 à 3 minuten inwerken om diep te voeden en hydrateren, waarna u het zorgvuldig uitspoelt. Het kan een verfrissend gevoel geven, wat normaal is.

Voor een effectief resultaat adviseren we om gedurende de eerste 14 dagen dagelijks de shampoo en conditioner te gebruiken. Na deze initiële periode kunt u uw eigen routine volgen, waarbij we aanbevelen om minimaal 3 keer per week te wassen. Therarx voorbehandeling dient gedurende deze 14 dagen 2 tot 3 keer per week te worden toegepast.

Ervaar de kracht van onze unieke aanpak voor een gezonde hoofdhuid en glanzend haar.

Kunnen wij je helpen met het maken van een keuze?
Onze haarstylisten geven je graag persoonlijk advies!

Intakegesprek