Klanten beoordelen ons met 

4.3/5 op Google (479 reviews)

Anti-Aging Beauty Supplement

Het krachtige Bao-Med Anti-Aging beauty supplement is ontwikkeld met hoogwaardige ingrediënten. Elke capsule bevat voedzaam baobab fruit poeder van de Afrikaanse baobab boom met een hoog gehalte aan Vitamine C, Calcium, Magnesium, Kalium, antioxidanten en voedingsvezels

 31,45

Op voorraad

Meer informatie over Anti-Aging Beauty Supplement

Bao Med | Anti-Aging Beauty Supplement | 60 Capsules


Wat is het Anti-Aging Beauty Supplement?

Het krachtige Bao-Med Anti-Aging beauty supplement is ontwikkeld met hoogwaardige ingrediënten. Elke capsule bevat voedzaam baobab fruit poeder van de Afrikaanse baobab boom met een hoog gehalte aan Vitamine C, Calcium, Magnesium, Kalium, antioxidanten en voedingsvezels.

Baobab fruit poeder helpt bij het bevorderen van een gezonde darmflora. Dit verbetert het vermogen van het lichaam om vitamines en mineralen uit het beauty supplement op te nemen om vroegtijdige veroudering tegen te gaan.

Het supplement bevat 13 belangrijke ingrediënten om oxidatieve veroudering tegen te gaan en de immuunfunctie te ondersteunen.


Gebruik:

Het aanbevolen dagelijkse gebruik is 2 capsules per dag, bij voorkeur bij de maaltijd. Een verpakking van het Bao-Med Anti-Aging beauty supplement bevat 60 capsules. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Raadpleeg uw arts voordat u een supplement neemt als u medicijnen gebruikt of gezondheidsproblemen heeft.

Kunnen wij je helpen met het maken van een keuze?
Onze haarstylisten geven je graag persoonlijk advies!

Intakegesprek