Wolkom bij Schoonheidssalon Subliem

“Waar iedereen de mooiste versie van zichzelf mag zijn.”

Wanneer je een van onze salons binnenstapt voel je de dynamiek: het team werkt in harmonie en ze zijn open en eerlijk tegen elkaar. Collega’s vullen elkaar aan en waarderen en respecteren elkaar. Klanten voelen zich daardoor welkom bij Subliem.

Schoonheidssalon 1

Er is volop kennis op het gebied van verven en epileren van wenkbrauwen, gezichtsbehandelingen, gezichtsmassage, make-up en lash lifting. Ervaar het voordeel van een kapsalon en beautysalon in één en voel je thuis.

Alisa en Sytske zijn de gezichten van de beautysalon. Samen bieden ze jou een plek waar jij even kunt ontspannen en ontsnappen uit het hectische leven. Naast dat je verwend wordt geven we je ook graag advies over hoe je je huid beter kunt verzorgen. Wij zorgen bij Subliem niet alleen voor een mooi kapsel, maar aanvullend ook voor de wenkbrauwen en make-up. Het is mooi om te zien dat mensen hier stralend en met een blij gevoel de deur uitlopen

Oant sjen!

Alisa van Dijk

Sytske Sangers

Openingstijden

Contact

Leuk dat je er bent!

Welkom bij Kapsalon Subliem! We willen je graag kennis laten maken met onze producten, dus bieden we je 10% korting op je eerste bestelling.

Intakegesprek