Wolkom bij Kapsalon Subliem Damwâld

“Waar iedereen de mooiste versie van zichzelf mag zijn.”

Wanneer je een van onze salons binnenstapt voel je de dynamiek: het team werkt in harmonie en ze zijn open en eerlijk tegen elkaar. Collega’s vullen elkaar aan en waarderen en respecteren elkaar. Klanten voelen zich daardoor welkom bij Subliem.

Damwoude 1

Er is volop kennis op het gebied van kleuren, krulknippen, barbier technieken, extensions, bruidskapsels en make-up. En met onze schoonheidssalon kunnen we klanten een nóg subliemere ervaring geven.

Vestiging Damwoude is ook ons trainingscentrum waar we nieuw talent opleiden. Het enthousiaste team werkt met de producten van Alcina, Alcina huid, Alcina make-up, Rehab Hairwax, Davines en Balmain. We zijn op de hoogte van de nieuwste trends en kijken er naar uit om klanten te laten stralen en in de watten te leggen. Onze ruime kapsalon is in het winkelcentrum gevestigd: gratis parkeren voor de deur en ideaal in combinatie met winkelen of boodschappen doen. Er staat koffie en thee klaar!

Oant sjen!

Jessica

Haarstylist

Baukje

Haarstylist

Willeke

Haarstylist

Mariël

Topstylist

Linda

Haarstylist

Sytske

Haar- en beautystylist

Elisabeth

Topstylist

Yga

Junior stylist

Femke

Haarstylist

Bo

Junior stylist

Openingstijden

Contact

Binnenkijken in onze salon

Leuk dat je er bent!

Welkom bij Kapsalon Subliem! We willen je graag kennis laten maken met onze producten, dus bieden we je 10% korting op je eerste bestelling.

Intakegesprek