Bij aankoop van 2 producten van de Essential Haircare lijn, ontvang je een all in one milk (50ML) gratis!

Zolang de voorraad strekt.

Bij aankoop van 2 SU producten, ontvang je een SU Hair&Body Wash Bar.

Zolang de voorraad strekt.

Olaplex Logo
Merken
Product soort
Product soort
Meer bekijken ↓
Haartype
Haartype
Meer bekijken ↓
Prijs
Prijs - slider
Prijs - inputs

Olaplex, de oplossing voor beschadigd haar

Olaplex veranderde haarverzorging met een siliconen- en olievrije chemische verbinding. Beschadigd haar kan worden hersteld, en teruggebracht worden in topconditie.

Hoe werkt Olaplex?

Olaplex heeft in totaal acht nummers die samen een complete behandeling vormen. Stap 0 is de primer en zorgt voor een intensief herstel van het haar. Het beschermt het haar tegen schadelijke invloeden. No. 0 en No. 3 vormen samen de combinatie voor intensief haarherstel. De stappen 1 & 2 vinden plaats in de kapsalon en kunnen niet worden gekocht in de webshop. Dit zijn intensieve en geconcentreerde behandelingen om het haar te herstellen en de structuur te verbeteren.

Olaplex No. 3 Hair Perfector Treatment

Het bestverkochte product van Olaplex is de Olaplex No. 3 Hair Perfector Treatment. Dit is een thuisbehandeling die haarbreuk vermindert en het haar versterkt. De algehele uitstraling wordt verbeterd en de textuur van beschadigd haar wordt hersteld. Het is een masker dat op handdoek droog haar wordt aangebracht en vervolgens wordt uitgespoeld met Olaplex No. 4 Shampoo en Conditioner.

Olaplex No. 4 Shampoo

De Olaplex No. 4 Shampoo is een voedende en herstellende shampoo die veilig is om te gebruiken op gekleurd haar en bewezen heeft dat het haarbreuk vermindert. Het haar wordt glanzender, gezonder en handelbaarder na ieder gebruik. Het is geschikt voor ieder haartype en heeft een hoog concentratiegehalte, dus je hebt maar weinig nodig.

Olaplex No. 5 Conditioner

De Olaplex No. 5 Conditioner is de perfecte aanvulling op de shampoo en kan net zoals de shampoo worden gebruikt voor ieder haartype. Na ieder gebruik maakt deze conditioner het haar glanzender en gezonder.

Olaplex No. 6 Bond Smoother Styling Crème

De Olaplex No. 6 Bond Smoother Styling Crème versterkt, hydrateert en versnelt het droogproces tijdens het föhnen. Het haar wordt zacht en glad voor wel 72 uur lang. Dit product is geschikt voor alle haartypes en hoeft dus niet uitgespoeld te worden

Olaplex No. 7 Bonding Oil

De Olaplex No. 7 Bonding Oil zorgt niet alleen voor glanzend en smooth haar, maar versterkt van binnenuit het haar. Deze sterk geconcentreerde, gewichtloze en herstellende styling olie kan ook gebruikt worden als hittebeschermer.

Olaplex No. 8 Bond Intense Moisture Mask

De Olaplex No. 8 Bond Intense Moisture Mask is een 4-in-1 masker dat het haar glanzender, pluisvrij, gehydrateerd en met meer body maakt. Het herstelt beschadigd haar en maakt het weer gezond.

Olaplex No. 9 Bond Protector Nourishing Hair Serum

De Olaplex No. 9 Bond Protector Nourishing Hair Serum is een haarserum dat het haar beschermt tegen schade van buitenaf en hitte van stylingtools. Het zorgt voor een zijdezachte finish en een glanzend effect. Bovendien kun je gemakkelijk krullen in model brengen met dit serum.

Bij kapsalon Subliem kun je terecht voor de Olaplex behandelingen

Bij kapsalon Subliem (in Dokkum) kun je terecht voor de Olaplex behandelingen. De eerste twee stappen van de behandeling worden uitgevoerd in de salon en zijn niet verkrijgbaar in de webshop. Deze stappen zijn bedoeld om het haar intensief te herstellen en de structuur te verbeteren. Vervolgens kun je thuis verder gaan met de Olaplex No. 3 Hair Perfector Treatment, No. 4 Shampoo, No. 5 Conditioner, No. 6 Bond Smoother Styling Crème, No. 7 Bonding Oil en No. 8 Bond Intense Moisture Mask.

Olaplex is niet alleen een effectief haarverzorgingsmerk, maar het is ook milieubewust. Alle producten zijn namelijk 100% vegan en dierproefvrij. Daarnaast zijn ze vrij van schadelijke stoffen zoals parabenen, ftalaten, aldehyden, siliconen, sulfaten, DEA en gluten. Hierdoor zijn de producten niet alleen goed voor je haar, maar ook voor het milieu.

Herstel beschadigd haar met Olaplex

Kortom, Olaplex is de perfecte oplossing voor beschadigd haar en kan het haar herstellen, beschermen en versterken. De producten zijn veilig te gebruiken op gekleurd haar en geschikt voor alle haartypes. Bovendien zijn ze milieubewust en vrij van schadelijke stoffen. Bij kapsalon Subliem kun je terecht voor de Olaplex behandelingen en kun je daarna thuis verder gaan met de Olaplex producten voor het behoud van gezond en glanzend haar.

Merken
Product soort
Product soort
Meer bekijken ↓
Haartype
Haartype
Meer bekijken ↓
Prijs
Prijs - slider
Prijs - inputs

Intakegesprek