Wolkom bij Kapsalon Subliem Dokkum - Keppelstraat

“Waar iedereen de mooiste versie van zichzelf mag zijn.”

Wanneer je een van onze salons binnenstapt voel je de dynamiek: het team werkt in harmonie en ze zijn open en eerlijk tegen elkaar. Collega’s vullen elkaar aan en waarderen en respecteren elkaar. Klanten voelen zich daardoor welkom bij Subliem.

Keppelstraat 1

Wij zijn gespecialiseerd in bruidskapsels en make-up, krulknippen, verschillende kleur- en folietechnieken en hoofdhuidproblemen. Hiervoor maken we gebruik van de producten van Alcina, Alcina make-up, Mediceuticals, Rehab Hairwax en Davines.

Deze vestiging aan de Keppelstraat nabij de Dokkumer grachten, was de allereerste salon van Subliem. Het team bestaat uit ervaren vakvrouwen die er alles aan doen een kappersbezoek een sublieme ervaring te laten zijn. Bij deze gezellige stadskapper, doen we niets liever dan mensen in de watten leggen! We houden van een fijne, ontspannen en gemoedelijke sfeer waar klanten -van jong tot oud- welkom zijn.

Oant sjen!

Kim

Topstylist

Elyna

Junior stylist

Alie

Haarstylist

Alie

Haarstylist

Saskia

Haarstylist

Naomi

Haarstylist

Rieneke

Topstylist

Baukje

Haarstylist

Marleen

Haarstylist

Openingstijden

Contact

Binnenkijken in onze salon

Leuk dat je er bent!

Welkom bij Kapsalon Subliem! We willen je graag kennis laten maken met onze producten, dus bieden we je 10% korting op je eerste bestelling.

Intakegesprek